Vepřové plecko v alobalu

Recept na pečenou masovou pochoutku.


4.611x
60 min
2×

Ingredience

4 plátkyšunka
4 lžícepórek
50-70 gniva
4 plátkyeidam
0.5 kszelená paprika
4 plátkyvepřové plecko
1 ksvětší rajče
4 plátkyanglická krkovice

podle potřeby

olej

podle chuti

sůl
grilovací koření
mletý pepř
pikantní hořčice

Postup přípravy

Vepřové plecko naklepeme, osolíme, opepříme, zlehka posypeme grilovacím kořením a potřeme hořčicí. Takto připravené plátky na pánvi s olejem trochu opečeme. Rajče nakrájíme na kolečka, papriku bez semínek na čtvrtky. Pórek rozkrájíme nadrobno. Na větší kusy alobalu dáme nejprve opečené maso, pak plátek krkovičky, papriku a zasypeme pórkem. Na to dáme asi lžíci nastrouhané nivy a přikryjeme plátkem šunky, přidáme kolečko rajčete a nakonec přijde plátek eidamu. Pečlivě zabalíme. Vepřové plecko v alobalu dáme péct na 175 °C, pečeme asi 30 - 40 minut, aby bylo maso měkké. Vepřové plecko v alobalu podáváme třeba s hranolky.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřové plecko v alobalu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena