Směs s petrželkou a citrusovou kůrou, nazývaná v Itálii gremolata, dodává vepřovému masu osvěžující chat. Pokrm může posloužit třeba jako letní večeře.
2 stroužky | česnek |
4 lžíce | červený vinný ocet |
4 lžíce | pomerančová šťáva |
4 plátky | vepřové maso |
omáčka | |
---|---|
1 stroužek | česnek |
3 lžíce | petrželka |
0.5 ks | citron |
1 ks | lime |
autor Nakladatelství Slovart
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena