Směs s petrželkou a citrusovou kůrou, nazývaná v Itálii gremolata, dodává vepřovému masu osvěžující chat. Pokrm může posloužit třeba jako letní večeře.
2 stroužky | česnek |
4 lžíce | červený vinný ocet |
4 lžíce | pomerančová šťáva |
4 plátky | vepřové maso |
omáčka | |
---|---|
1 stroužek | česnek |
3 lžíce | petrželka |
0.5 ks | citron |
1 ks | limetka |
autor Nakladatelství Slovart
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.