Tip na dobrý oběd. V houbové omáčce se bude hezky vyjímat i chuť a vůně bylinek.
3 lžíce | olej |
1 lžíce | máslo |
1 ks | cibule |
200 ml | smetana |
2 lžíce | hladká mouka |
200 ml | zeleninový vývar |
200 g | houby čerstvé |
600 g | vepřová pečeně bez kosti |
1 lžíce | citronová šťáva |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý bílý pepř |
autor Kaelyn Knížová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena