Pivo, cibule, kečup a hořčice – to je čtveřice, ze které vykouzlíte dokonalou omáčku k plátkům vepřové krkovice. Vepřové plátky na pivu chutnají jako nejlepší hospodská hotovka a skvěle se k ní hodí knedlíky, šťouchané brambory, hranolky nebo chleba.
Nejlepší recepty z krkovice: Šťavnaté klasiky, ze kterých budete mít boule za ušima
Vepřová krkovice patří v české kuchyni k nejvděčnějším kouskům. Je šťavnatá, prorostlá a ideální na pečení, grilování, dušení i mletí. Přinášíme vám osvědčená jídla z krkovičky, která se hodí k běžnému vaření i na víkendovou hostinu.
Víkendové pečení: 5 nápadů, jak připravit božské vepřové
Vepřové dokáže být neodolatelně šťavnaté, křupavé i jemné zároveň - navíc bez velké námahy. Božskou vepřovou zvládne každý i ten, kdo nestojí v kuchyni příliš často. Potřeba nejsou žádné velké složitosti. Stačí trocha času, chuť a láska k vepřovému.
Autor:Andreya
Zajímavé komentáře
Velmi dobre
Komentář k receptu Vepřové plátky na pivu
Komentář k receptu Vepřové plátky na pivu
Komentář k receptu Vepřové plátky na pivu
výborný recept