Vepřovou kýtu (kotletu) nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji.
Žampiony slijeme a necháme okapat. Pórek nakrájíme nadrobno, šunku na kostičky. Nivu nastrouháme.
K opečeným vepřovým nudličkám přidáme šunku, žampiony, pórek a nastrouhanou nivu. Osmahneme a nakonec vepřové nudličky s nivou zjemníme sladkou smetanou.
Vepřové nudličky s nivou podáváme s přílohou podle chuti.
No každému podle jeho vkusu, chuti, kuchařského vzdělání nebo umění......bo ne každý je kuchař profík. Nejsem profík, jen kuchař kterého před 40 lety to naučily z donucení na vojně a už mu to zůstalo, bo je to nejlepší způsob stravování, co a jak si udělám to pak mám.
Za podobnou podle tebe " patlaninu " dala nedávno kolegyně v celkem průměrné restauraci 240 CZK. Tož asi tak.