Vepřové nudličky s mandlemi

Dobře ochucené vepřové s mandlemi. Recept na pokrm, ke kterému můžeme přikusovat chléb, nebo jej podávat s hranolky, případně rýží.


4.34x
45 min
2×

Postup přípravy

Vepřovou kýtu rozklepeme a nakrájíme na nudličky. Trochu osolíme. Mandle spaříme horkou vodou a oloupeme. Cibulku s česnekem zbavíme slupky. Česnek nakrájíme na plátky, cibulku na čtvrtky. Pórek nakrájíme na kolečka. Žampiony očistíme a nakrájíme na tenké plátky.

V pánvi si rozehřejeme olej a vepřové nudličky rychle osmahneme. Přisypeme cibuli a pórek. Po chvilce smažení přidáme na krájené žampiony, česnek a mandle. Chvíli restujeme (do změknutí), můžeme podlévat trochou vývaru. Zakápneme worcesterem, sójovou omáčkou a podle chuti chilli omáčkou.

Vepřové nudličky s mandlemi podáváme s chlebem, rýží, hranolky. Zdobíme oblohou z čerstvé zeleniny.



user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové nudličky s mandlemi

Zpět na recept