Vepřové nudličky s cuketou a těstovinami

Jemná zeleninová směs s vepřovými nudličkami, cuketou a italskými těstovinami.


3.54x
45 min

Postup přípravy

Maso osolíme a opepříme a zprudka opečeme ve woku na sezamovém oleji asi 5 minut.

Ve velkém hrnci přivedeme k vazu mírné osolenou vodu s olivovým olejem a uvaříme v ní tagfiont (12 minut). Vodu slijeme, těstoviny odložíme a udržujeme teplé.

Do woku přidáme šalotky, česnek, zázvor a čili papričku a opékáme je za stálého mícháni 2 minuty. Potom přidáme papriky a cuketu a směs opékáme ještě asi minutu.

Směs ve woku ochutíme mletými mandlemi, skořicí, ústřicovou omáčkou a kokosem a opět zhruba minutu opékáme.

Taglioni (širší dlouhé nudle) rozdělíme do misek, na ně upravíme směs z woku. Hotové vepřové nudličky s cuketou a těstovinami ihned podáváme.

Zdroj: Špalíček receptů Těstoviny

Nakladatelství SLOVART


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové nudličky s cuketou a těstovinami

Zpět na recept