Vaření.czReceptyVepřové na vikingský způsob

Vepřové na vikingský způsob

Maso vcelku dušené se zajímavou kombinací ochucovadel.


4.69x
15 min
1×

Postup přípravy

Poctivé kilo kotlety nebo krkovice posolíme, popepříme a potřeme dijonskou hořčicí. Vložíme do pekáče, zalijeme do třetiny smetanou, přidáme jedno jablko nakrájené i se slupkou a dvě rozebrané palice neoloupaných stroužků česneku. Vepřové na vikingský způsob přiklopíme a dáme do rozpálené trouby. Po 10 minutách zmírníme a necháme bez obracení a podlévání cca 90 minut. Propasírujeme šťávu, vepřové naporcujeme a podáváme.
user-icon

autor starý mac


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové na vikingský způsob

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Francouzská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena