Recept na rychlou přípravu české číny. Jednoduché a velmi dobré jídlo, které podáváme s rýží.
1 ks | vejce |
1 lžička | solamyl |
1 ks | menší cibule |
1 ks | menší pórek |
0.5 kg | vepřové maso |
zálivka | |
---|---|
cukr | |
1 lžíce | vermut |
1 lžíce | masový vývar |
1 lžička | kari koření |
1 lžíce | sójová omáčka |
podle potřeby | |
olej | |
podle chuti | |
sůl |
autor Jarka Petrová
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.