Tomuto tradičnímu pokrmu kantonské kuchyně dodává charakteristickou chuť badyán. Nepostradatelná je i tmavá sójová omáčka.
1 lžíce | voda |
1 ks | zázvor |
1 lžíce | med |
2 ks | jarní cibulka |
0.5 lžičky | kukuřičný škrob |
600 g | vepřové maso |
1.5 lžíce | rýžový ocet |
1 lžíce | čínské rýžové víno |
2 lžíce | tmavá sójová omáčka |
1 lžička | červená pasta ze sojových bobů |
2 ks | badyán |
autor Nakladatelství Slovart
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena