Vaření.czReceptyVepřové na cibuli a kmínu

Vepřové na cibuli a kmínu

Velmi jednoduchý recept na podušené maso.


3.511x
90 min

Ingredience

1 kscibule
1 lžičkakmín
2 lžícesádlo
1 lžícehladká mouka
50 dkgvepřová plec

podle chuti

sůl
mletý pepř

podle potřeby

voda

Postup přípravy

Maso dobře omyjeme a nakrájíme na malé plátky nebo kostky, osolíme je, opepříme a posypeme kmínem. Sádlo rozpálíme, osmahneme na něm nadrobno nakrájenou cibuli, vhodíme připravené maso a opečeme ho po všech stranách. Pak podlijeme vodou a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme nebo shrneme ke straně nádoby, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme hladkou moukou, osmahneme, zalijeme vodou a povaříme. Omáčku dochutíme solí, pepřem a kmínem a dobře promícháme s masem. Vepřové na cibuli a kmínu podáváme s bramborovým knedlíkem nebo těstovinami.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřové na cibuli a kmínu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena