Vepřové medailonky na hruškách

Recept spojující netradiční chuť hrušek, vepřového masa a rozmarýnu.


4.420x
45 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na silnější kolečka. Omyté hrušky bez středu nakrájíme na osminky. Masové medailonky lehce naklepeme a potřeme balsamikovým octem.

Ve větší hluboké pánvi opečeme cibuli s rozmarýnem. Zhruba po pěti minutách přidáme medailonky, které zprudka opečeme. Celou směs podlijeme vínem a přidáme hrušky. Víno necháme odpařit, maso obrátíme a opékáme do změknutí.

Vepřové medailonky na hruškách podáváme teplé s bramborovou přílohou.



user-icon

autor Samman


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové medailonky na hruškách

Zpět na recept