Vepřové maso s volským okem

Výborná kombinace masa a volského oka doplněná bramborovou přílohou.


2.65x
60 min

Postup přípravy

Vepřové řízky z obou stran osolíme, opepříme a posypeme majoránkou. Na pánvi rozpálíme olej a řízky zlehka osmahnu. V hrnci rozpálíme olej a osmahneme cibuli nakrájenou na kostičky. K osmažení cibuli přidáme plátky masa a přilijeme trochu vody. Maso necháme chvíli dusit a přidáme bujón. Maso dusíme do měkka.

Na pánvi si uděláme volská oka. Když je maso hotové položíme na něj volské oko a servírujeme.

Jako přílohu můžeme k vepřovému masu s volským okem zvolit brambory nebo hranolky.
user-icon

autor Gábina


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové maso s volským okem

Zpět na recept