Vepřové maso s mrkví

Vynikající recept na dušené maso s mrkví.


3.5105x
60 min
8×

Postup přípravy

Opláchnutý ořez nakrájíme na kousky. Maso osmahneme na polovině dávky tuku. Osolíme, mírně podlijeme a dusíme. Občas zamícháme a podle potřeby podléváme. Mrkev si zatím očistíme a nakrájíme na plátky. Mrkev přidáme k masu. Vše dále dusíme. Připravíme si jíšku. Po dušení zahustíme vepřové s mrkví zásmažkou, do které jsme přidali muškátový květ a pepř. Vše již dusíme doměkka, ochutíme cukrem a před koncem varu přidáme mléko. Vepřové maso s mrkví podáváme s vařenými brambory.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřové maso s mrkví

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena