Vepřové maso s mrkví

Vynikající recept na dušené maso s mrkví.


3.5105x
60 min
8×

Postup přípravy

Opláchnutý ořez nakrájíme na kousky.

Maso osmahneme na polovině dávky tuku. Osolíme, mírně podlijeme a dusíme. Občas zamícháme a podle potřeby podléváme.

Mrkev si zatím očistíme a nakrájíme na plátky. Mrkev přidáme k masu. Vše dále dusíme. Připravíme si jíšku. Po dušení zahustíme vepřové s mrkví zásmažkou, do které jsme přidali muškátový květ a pepř.

Vše již dusíme doměkka, ochutíme cukrem a před koncem varu přidáme mléko.

Vepřové maso s mrkví podáváme s vařenými brambory.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové maso s mrkví

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.