Vepřové maso s hráškem

Dušené vepřové maso v hrášku uvařeném ve vývaru spojené v lahodnou omáčku.


3.0240x
45 min
1×

Postup přípravy

Vepřové maso očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostičky. Na pánvi rozpálíme olej a kostičky na něm zprudka orestujeme. Pak je osolíme, podlijeme vodou a dusíme doměkka.

Hrášek podusíme zvlášť v troše vývaru. Přidáme ho k měkkému masu a necháme spojit. Pokud chceme, můžeme jídlo zahustit hladkou moukou nebo solamylem rozmíchaným ve vodě.

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a salát nebo kompot z ovoce. Zdobíme pažitkou.

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřové maso s hráškem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena