Vepřové maso s hráškem

Dušené vepřové maso v hrášku uvařeném ve vývaru spojené v lahodnou omáčku.


3.0240x
45 min
1×

Postup přípravy

Vepřové maso očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostičky. Na pánvi rozpálíme olej a kostičky na něm zprudka orestujeme. Pak je osolíme, podlijeme vodou a dusíme doměkka.



Hrášek podusíme zvlášť v troše vývaru. Přidáme ho k měkkému masu a necháme spojit. Pokud chceme, můžeme jídlo zahustit hladkou moukou nebo solamylem rozmíchaným ve vodě.



Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a salát nebo kompot z ovoce. Zdobíme pažitkou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové maso s hráškem

Zpět na recept