Vepřové maso nakyselo

Máte doma kyselé mléko a nevíte, co s ním. Uvařte vepřové kyselo.


3.162x
45 min

Postup přípravy

Maso omyjeme, osušíme a pokrájíme na kostky. Opepříme, osolíme, zalijeme kyselým mlékem a při střední teplotě zakryté dusíme.

Na pánvi rozpustíme máslo a na něm osmahneme oloupanou a na drobno posekanou cibuli, a najemno pokrájenou mrkev, celer, petržel a pórek. Přidáme pokrájená rajčata, opepříme, poprášíme moukou a dusíme doměkka.

Zeleninovou směs přidáme k dušenému masu a ještě 15 minut povaříme.

Ideální přílohou jsou vařené brambory.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové maso nakyselo

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.