Vepřové maso nakyselo

Máte doma kyselé mléko a nevíte, co s ním. Uvařte vepřové kyselo.


3.162x
45 min

Postup přípravy

Maso omyjeme, osušíme a pokrájíme na kostky. Opepříme, osolíme, zalijeme kyselým mlékem a při střední teplotě zakryté dusíme.

Na pánvi rozpustíme máslo a na něm osmahneme oloupanou a na drobno posekanou cibuli, a najemno pokrájenou mrkev, celer, petržel a pórek. Přidáme pokrájená rajčata, opepříme, poprášíme moukou a dusíme doměkka.

Zeleninovou směs přidáme k dušenému masu a ještě 15 minut povaříme.

Ideální přílohou jsou vařené brambory.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové maso nakyselo

Zpět na recept