Vepřové maso na smetaně

Pohodovy nedělní oběd, kterého bude určitě málo.


4.846x
45 min

Ingredience

1 kelímeksmetana ke šlehání
4 ksvepřová kotleta

podle potřeby

olej

podle chuti

sůl
hořčice
koření
mletý pepř
tvrdý sýr

Postup přípravy

Vepřovou kotletu bez kosti nakrájíme na řízky. Naklepeme, osolíme, okořeníme a potřeme hořčicí. Na pánvi s rozehřátým olejem maso opečeme. Olejem vytřeme pekáček a do něj uložíme řízky. Zasypeme nastrouhaným sýrem a zalijeme smetanou. Dáme péct do vyhřáté trouby, až je maso měkké a smetana se sýrem zapečená. Vepřové maso na smetaně podáváme s opečeným bramborem.
user-icon

autor mačiatko

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřové maso na smetaně

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena