Vaření.czReceptyVepřové maso na šlehačce

Vepřové maso na šlehačce

Jednoduché hlavní jídlo.


4.437x
60 min

Postup přípravy

Brambory oloupeme a naplátkujeme na WS kráječi (hrubší plátky). Maso tence naklepeme, osolíme, opepříme. Brambory dáme na plech s vyšším okrajem. Podle chuti je osolíme, opepříme, posypeme drceným kmínem nebo sušeným česnekem. Na rozhrnuté brambory klademe plátky masa. Vše zalijeme smetanou ke šlehání a dáme do trouby vyhřáté na 180 °C na dobu 45 - 60 minut. Maso na šlehačce je výborným obědem, obzvlášť dobře chutnají brambory.
user-icon

autor kub


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové maso na šlehačce

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena