Vepřové maso na pivě

Vyzkoušejte recept na úpravu vepřového masa, ve kterém nechybí bylinky a pivo pro tu správnou vůni a chuť.


5.01x
150 min

Postup přípravy

Vepřové kotlety dobře osolíme, opepříme a posypeme šalvějí a rozmarýnem. Cibule oloupeme a nakrájíme nadrobno.

Kotlety zprudka opečeme na másle a oleji. Na pánvi osmažíme nakrájenou cibuli, vložíme na ni opečené maso a posypeme další částí nakrájené cibule, vše osmažíme lehce dorůžova.

Maso zalijeme světlým 12° pivem a dáme na mírný stupeň do trouby. Vepřové maso na pivě pečeme doměkka asi 2 hodiny.

Vepřové maso na pivě podáváme s bramborovým knedlíkem nebo vařenými brambory.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové maso na pivě

Zpět na recept