Vepřové maso na pivě

Vyzkoušejte recept na úpravu vepřového masa, ve kterém nechybí bylinky a pivo pro tu správnou vůni a chuť.


5.01x
150 min

Ingredience

4 lžíceolej
4 lžícemáslo
5 kscibule
500 gvepřová kotleta
2 sklenicesvětlé pivo 12°

podle chuti

sůl
šalvěj
mletý černý pepř
čerstvý rozmarýn

Postup přípravy

Vepřové kotlety dobře osolíme, opepříme a posypeme šalvějí a rozmarýnem. Cibule oloupeme a nakrájíme nadrobno. Kotlety zprudka opečeme na másle a oleji. Na pánvi osmažíme nakrájenou cibuli, vložíme na ni opečené maso a posypeme další částí nakrájené cibule, vše osmažíme lehce dorůžova. Maso zalijeme světlým 12° pivem a dáme na mírný stupeň do trouby. Vepřové maso na pivě pečeme doměkka asi 2 hodiny. Vepřové maso na pivě podáváme s bramborovým knedlíkem nebo vařenými brambory.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové maso na pivě

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena