Vepřové maso na paprice

Vepřové plecko připravené jednoduše na paprice se směsí zeleniny. Výborný recept.


4.522x
150 min
3×

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Rajčata omyjeme a nakrájíme na osminy. Česnek oloupeme a rozetřeme se solí. Petrželovou nať nakrájíme nadrobno. Vepřové maso omyjeme a nakrájíme na silnější nudle.

Maso osolíme, okořeníme mletým pepřem a za stálého míchání opečeme v rozehřátém oleji dozlatova.

Potom přidáme česnek rozetřený se solí, mletý černý pepř, bobkový list, vegetu, ocet, cukr a mletou papriku. Podlijeme masovým vývarem, přimícháme nakrájenou cibuli a rajčata nakrájená na osminky. Přiklopíme a dusíme doměkka.

Nakonec zahustíme šťávu solamylem, povaříme a ochutíme drobně nakrájenou petrželovou natí.

Vepřové maso na paprice podáváme s rýží.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové maso na paprice

Zpět na recept