Vepřové maso na paprice

Vepřové plecko připravené jednoduše na paprice se směsí zeleniny. Výborný recept.


4.522x
150 min
3×

Ingredience

0.5 lžičkycukr
2 stroužkyčesnek
40 golej
1 lžičkaocet
1 lžičkasolamyl
1 kscibule
2 ksrajče
1-2 lžičkyvegeta
1 ksbobkový list
2 lžičkymletá sladká paprika
400 gvepřové plecko

podle chuti

sůl
petrželová nať
mletý černý pepř

podle potřeby

masový vývar

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Rajčata omyjeme a nakrájíme na osminy. Česnek oloupeme a rozetřeme se solí. Petrželovou nať nakrájíme nadrobno. Vepřové maso omyjeme a nakrájíme na silnější nudle. Maso osolíme, okořeníme mletým pepřem a za stálého míchání opečeme v rozehřátém oleji dozlatova. Potom přidáme česnek rozetřený se solí, mletý černý pepř, bobkový list, vegetu, ocet, cukr a mletou papriku. Podlijeme masovým vývarem, přimícháme nakrájenou cibuli a rajčata nakrájená na osminky. Přiklopíme a dusíme doměkka. Nakonec zahustíme šťávu solamylem, povaříme a ochutíme drobně nakrájenou petrželovou natí. Vepřové maso na paprice podáváme s rýží.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřové maso na paprice

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena