Tento pestrý pokrm můžete podávat s rýží nebo nudlemi jako rodinný oběd nebo večeři. Jarní cibulky na ozdobu připravujte jako první.
1 stroužek | česnek |
sůl | |
2 lžíce | voda |
1 ks | mrkev |
1 ks | čerstvý zázvor |
2 lžičky | sójová omáčka |
4 lžíce | zeleninový vývar |
1-2 ks | jarní cibulka |
450 g | vepřové řízky |
2 lžičky | kukuřičný škrob |
400 g | bambusové výhonky |
3.5 hrnku | cukrový hrášek |
1 lžíce | arašídový olej |
mletý černý pepř | |
8 ks | sušené kukmáky |
120 g | kukuřičky |
2 lžičky | čínské rýžové víno |
marináda | |
---|---|
2 lžičky | kukuřičný škrob |
1 lžíce | tmavá sójová omáčka |
1 lžíce | čínské rýžové víno |
autor Nakladatelství Slovart
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.