Tento pestrý pokrm můžete podávat s rýží nebo nudlemi jako rodinný oběd nebo večeři. Jarní cibulky na ozdobu připravujte jako první.
1 stroužek | česnek |
sůl | |
2 lžíce | voda |
1 ks | mrkev |
1 ks | čerstvý zázvor |
2 lžičky | sójová omáčka |
4 lžíce | zeleninový vývar |
1-2 ks | jarní cibulka |
450 g | vepřový řízek |
2 lžičky | kukuřičný škrob |
400 g | bambusové výhonky |
3.5 hrnku | cukrový hrášek |
1 lžíce | arašídový olej |
mletý černý pepř | |
8 ks | sušené kukmáky |
120 g | kukuřičky |
2 lžičky | čínské rýžové víno |
marináda | |
---|---|
2 lžičky | kukuřičný škrob |
1 lžíce | tmavá sójová omáčka |
1 lžíce | čínské rýžové víno |
autor Nakladatelství Slovart
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena