Vaření.czReceptyVepřové maso na česneku v parním hrnci

Vepřové maso na česneku v parním hrnci

Skvělá chuť vepřového masa z parního hrnce vám nesmí uniknout.


2.981x
75 min
4×

Postup přípravy

Vepřové maso potřeme prolisovaným česnekem, opepříme, okořeníme majoránkou, posolíme a pokapeme worcestrovou a sojovou omáčkou. Vzhledem k tomu, že se během vaření v páře maso „potí“ a sůl vylučuje, solíme trošku více, než jsme zvyklí. Do parní nádoby dáme maximální množství vody (až po rysku) a na první patro parního hrnce položíme okořeněné maso. Druhé patro zaplníme osolenými, na tenké plátky nakrájenými brambory. Zapneme časovač na 20 minut a po dokončení programu přidáme osolenou mraženou zeleninu. Nastavíme dalších 20 minut a po dokončení programu necháme ještě 15 minut. Pokud je maso slabších plátku, tento čas postačí. Jinak nutno zapnout ještě na dalších 15 min.
user-icon

autor Elalitka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřové maso na česneku v parním hrnci

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena