Vepřové Madeira

Vepřové plátky dušené s madeirou. cibulí, žampióny a paprikou. Omáčka je zahuštěná smetanou.


3.0651x
45 min

Postup přípravy

Plátky vepřového naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách, potom vyjmeme. Na tuku osmahneme cibuli, zaprášíme moukou, osmahneme, přidáme papriku a zalijeme vývarem. Pořádně rozšleháme a vaříme asi 2 minuty, přilijeme madeiru, nakrájené žampióny(nejlépe celé malinké), protlak a povaříme. Do této omáčky vložíme maso a společně dusíme asi 20 minut. Nakonec přidáme smetanu, dokořeníme a podáváme s bramborem.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové Madeira

Zpět na recept