Recept na dušenou vepřovou plec s čerstvým hráškem a karotkou. Pokrm podáváme jako hlavní chod s rýží.
2 lžíce | máslo |
1 ks | cibule |
5 ks | karotka |
1 lžička | citronová šťáva |
600 g | vepřová plec |
0.5 lžičky | drcený kmín |
600 g | hráškové lusky |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
hladká mouka | |
voda nebo vývar | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena