Vepřové kotlety v jogurtu

Trochu zdlouhavý, avšak ne pracný, recept na skvělou pochoutku v jogurtové marinádě.


3.0683x
45 min

Postup přípravy

Nejprve si připravíme marinádu. Česnek oloupeme a prolisujeme. Do jogurtu vmíchá 3 lžíce oleje, česnek, špetku soli a zbylé koření.

Vepřové kotlety omyjeme, osušíme, vykostíme, mírně naklepeme a vložíme na 12 hodin do připravené marinády.

Po nejméně 12 hodinách kotlety vyndáme, necháme je okapat a opečeme v rozpáleném oleji po obou stranách.

Podáváme s plátkem citronu a zbytkem marinády, kterou jsme zamíchali do výpeku a nechali prohřát.

Vhodná příloha je například rýže.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové kotlety v jogurtu

Zpět na recept