Vepřové kotlety na víně

Vepřové kotletky na víně se žampiony lahodné s opečenými brambory.


3.1456x
75 min
1×

Postup přípravy

Omyjeme si a osušíme vepřové kotlety. Vykostíme je, a nakrájíme na plátka asi 2 cm vysoké. Plátky mírně naklepeme, osolíme a opepříme.

Na pánvi si rozpálíme olej a maso na něm z obou stran opečeme. Opečené maso vyjmeme, do šťávy vložíme na plátky nakrájené žampiony. Orestujeme a pak zalijeme červeným vínem. Vložíme zpátky do pánve kotlety a dusíme do měkka.

Každý plátek ozdobíme lžící brusinkového kompotu. Podáváme s opečeným bramborem a hlávkovým salátem.
user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřové kotlety na víně

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena