Vepřové kotlety na švestkách

Jednoduchá příprava vepřových kotlet s kostí na švestkách.


3.0164x
60 min

Postup přípravy

Kotlety zbavíme drobný kůstek po sekání, omyjeme a osušíme. Smícháme olivový olej a worcesterskou omáčku. Švestky omyjeme, rozpůlíme a vypeckujeme.

Kotlety, marinádu a švestky smícháme, promněme a necháme odležet.

Ve fritéze si připravíme hranolky. Marinované kotlety vložíme do pekáčku, přelijeme marinádou a při 180 °C pečeme doměkka.

Kotlety podáváme s hranolky a přeléváme výpekem.
user-icon

autor doktor no


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové kotlety na švestkách

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Finská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena