Recept na sytý hlavní chod z vepřové krkovičky, uzeného masa, rajčat a fazolí. Pokrm s chutí bylinek a česneku připravujeme v troubě a podléváme pivem.
5 stroužků | česnek |
500 ml | vývar |
3 ks | cibule |
300 ml | světlé pivo |
2 snítky | čerstvý tymián |
300 g | maso uzené vařené |
1 balíček | bílé fazole |
800 g | vepřová krkovice |
2 větvičky | čerstvý rozmarýn |
1 konzerva | loupaná rajčata ve vlastní šťávě |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
sádlo |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena