Vaření.czReceptyVepřové kostky v zeleninové omáčce

Vepřové kostky v zeleninové omáčce

Výborné, jednoduché jídlo, které si oblíbí i dětičky.


3.210x
45 min

Ingredience

podle potřeby

olej
hladká mouka

omáčka

sůl
1 kostkamasox
1 ksstřední cibule
mletý černý pepř
3 ksvepřový plátek
3 ksstřední mrkev
1 hrstčerstvý nebo mražený hrášek

Postup přípravy

Nakrájíme maso na kostičky cca 2 x 2 cm. Zeleninu očistíme a nakrájíme. Necháme na oleji zpěnit na drobné kostičky nakrájenou cibulku a poté přidáme na kolečka nakrájenou mrkev a hrášek. Orestujeme a nakonec přidáme maso, aby se zatáhlo, přidáme vodu (podle počtu osob), osolíme, opepříme a přidáme kostku masoxu. V papiňáku necháme vařit cca 45 minut - do změknutí masa. Poté vepřové kostky v zeleninové omáčce zahustíme troškou mouky smíchané s troškou vody a necháme povařit. Vepřové kostky v zeleninové omáčce podáváme s vařeným bramborem.
user-icon

autor Akate

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřové kostky v zeleninové omáčce

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena