Vaření.czReceptyVepřové kostky v žampionové omáčce

Vepřové kostky v žampionové omáčce

Vepřové maso je velmi vhodné kombinovat s houbami. Pokud k němu podáte rýži, máte úspěch dobrého oběda zaručen.


3.1136x
60 min
1×

Postup přípravy

Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Cibuli očistíme a nasekáme nadrobno. Na oleji orestujeme cibuli. Vsypeme maso, osolíme, přidáme mletý kmín a pepř a zalijeme vývarem. Dusíme, dokud není maso měkké. Pak přidáme pokrájené žampiony, zahustíme škrobovou moučkou a krátce povaříme. Omáčku podáváme s vařenou rýží. Vepřové kostky v žampionové omáčce zdobíme sekaným pórkem, který dodá omáčce pikantní chuť.
user-icon

autor Stáňa

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřové kostky v žampionové omáčce

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena