Vepřové kostky v žampionové omáčce

Vepřové maso je velmi vhodné kombinovat s houbami. Pokud k němu podáte rýži, máte úspěch dobrého oběda zaručen.


3.1136x
60 min
1×

Postup přípravy

Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Cibuli očistíme a nasekáme nadrobno.

Na oleji orestujeme cibuli. Vsypeme maso, osolíme, přidáme mletý kmín a pepř a zalijeme vývarem. Dusíme, dokud není maso měkké. Pak přidáme pokrájené žampiony, zahustíme škrobovou moučkou a krátce povaříme.

Omáčku podáváme s vařenou rýží.

Vepřové kostky v žampionové omáčce zdobíme sekaným pórkem, který dodá omáčce pikantní chuť.
user-icon

autor Stáňa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové kostky v žampionové omáčce

Zpět na recept