Vepřové kostky na paprice

Jednoduchá rychlá večeře hlavně pro příznivce omáček.


3.9331x
45 min
31×

Postup přípravy

Maso opláchneme ve studené vodě, osušíme utěrkou a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme, nasekáme nadrobno a na rozpáleném oleji ji zpěníme dorůžova.

Na cibulový základ vložíme maso, přidáme papriku a maso opečeme ze všech stran. Podlijeme horkou vodou a přikryjeme pokličkou. Maso dusíme a podle potřeby podléváme.

Měkké maso vyjmeme, šťávu zalijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku a dobře povaříme. Nakonec omáčku podle chuti přisolíme a vložíme maso na prohřátí.

Vepřové kostky na paprice servírujeme s houskovým knedlíkem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové kostky na paprice

Zpět na recept