Vepřové karé na smetanovém kari

Snadný recept na chutnou přípravu vepřových plátků obohacených smetanovo-kari omáčkou a plátkem sýra.


4.611x
60 min

Postup přípravy

Vepřové karé nakrájíme na silnější plátky, které opláchneme a osušíme. Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme.

Do větší pánve s menší dávkou oleje vložíme plátky masa a zprudka opečeme z obou stran. Maso poté podlijeme vývarem a při nízké teplotě přikryté dusíme do změknutí.

Kari promícháme se smetanou a námi oblíbený sýr nakrájíme na slabé plátky. Měkké maso zalijeme smetanou. Na každý kus masa položíme plátek sýra, přikryjeme a vidíme-li, že sýr se rozpouští, odendáme.

Vepřové karé na smetanovém kari podáváme s rýží nebo hranolky.
user-icon

autor Samman


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové karé na smetanovém kari

Zpět na recept