Vaření.czReceptyVepřové dušené na pepři

Vepřové dušené na pepři

Recept na vepřové maso, které výborně chutná, přitom je pokrm víc než snadný na přípravu.


4.520x
0
4×

Postup přípravy

Plátky masa neklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na rozehřátém oleji plátky masa prudce opečeme z obou stran. Stáhneme teplotu, podlijeme, přidáme kousek masoxu, přikryijeme pokličkou a dusíme doměkka. Občas vepřové na pepři lehce promícháme a případně podlijeme vodou. Vepřové dušené na pepři podáváme s přílohou podle chuti - vařenými brambory, bramborovou kaší, ale třeba i s rýží.
user-icon

autor mati2


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové dušené na pepři

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena