Vepřová žebírka s lečem

Vepřová žebírka s dušenou paprikou, rajčaty a rýží nebo bramborem.


3.1497x
75 min

Postup přípravy

Slaninu pokrájíme na drobné kousky, rozškvaříme v kastrolu nebo hrnci, přidáme na plátky nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět. Žebírka nakrájíme na libovolné kousky o 1 až 3 kostech a přidáme je k cibulce a podlijeme vodou. Dusíme do poloměkka. Dál přidáme papriky a rajčata, které jsme očistili a nakrájeli. Vše opepříme a dusíme doměkka. Hotový pokrm podáváme s vařenými brambory nebo dušenou rýží.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřová žebírka s lečem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Maďarská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.