Vepřová žebírka s kyselým zelím

Recept na velmi chutné a syté hlavní jídlo z vepřových žebírek.


4.365x
75 min
2×

Postup přípravy

Osolená vepřová žebírka posypeme kmínem a dáme do pekáče. Vložíme do vyhřáté trouby, po chvíli podlijeme vodou a podusíme doměkka.

Oloupanou a nakrájenou cibuli osmahneme na oleji, přidáme kyselé zelí a za stálého míchání podusíme. Přidáme oloupaná a pokrájená jablka, bobkový list, cukr a sůl. Podlijeme horkou vodou a přikryté dusíme doměkka.

Upečená vepřová žebírka nakrájíme a uložíme na misku s kyselým zelím. Podáváme s vařeným bramborem nebo houskovým či karlovarským knedlíkem.




user-icon

autor JozefJ


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřová žebírka s kyselým zelím

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Slovenská