Maso omyjeme, osušíme, naklepeme, nakrájíme na jemné kostičky a ochutíme chilli kořením. Cibulky nakrájíme na jemná kolečka. Nať odložíme na ozdobu. Kapii omyjeme, zbavíme jádřince a nakrájíme na drobné kostičky. Česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky.
Na oleji zprudka orestujeme kostičky masa, které zakápememe sójovou omáčkou. Jakmile se omáčka do masa vsákne, přidáme česnek, kapii a cibulku. Směs podusíme asi 2 minuty a potom ji přelijeme solamylovou zálivkou. Mícháme, dokud nevznikne hustá kašovitá směs, kterou vyklopíme a necháme vychladnout.
Z mouky, vejce a vody vymícháme řidší palačinkové těstíčko.
Na malém množství horkého oleje rozlijeme řídké těstíčko, které zvolna propékáme. Jakmile zbělá, vložíme do středu palačinky masovou náplň, okraje přehneme a z obou stran osmažíme dorůžova.
Plněné palačinky vepřovou směsí zdobíme nasekanou cibulovou natí. Podáváme horké se zeleninovým salátem.