Vepřová směs na pivě

Rychlovka s neobvyklou pikantní chutí.


3.610x
60 min
2×

Ingredience

6 stroužkůčesnek
sůl
2 kscibule
2.5 lžíceslunečnicový olej
2 lžícesójová omáčka
200 mlsvětlé pivo
800 gvepřové maso
mletý černý pepř

podle potřeby

sádlo na smažení

Postup přípravy

Vepřové maso omyjeme a nakrájíme na nudličky či kousky. Maso vložíme do misky, zalijeme olejem, přidáme prolisovaný česnek, osolíme, opepříme, zalijeme sójovou omáčkou, pivem (maso by mělo plavat) a důkladně promícháme. Necháme uležet nejlépe do druhého dne. Před úpravou masa rozehřejeme sádlo a dozlatova osmažíme nakrájenou cibuli. Poté přidáme vepřové a smažíme, dokud není maso měkké. Vepřovou směs na pivě podáváme s bramborovými hranolky, kroketami či s vařeným bramborem.
user-icon

autor ViRy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřová směs na pivě

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena