Vaření.czReceptyVepřová polévka s bramborem na švýcarský způsob

Vepřová polévka s bramborem na švýcarský způsob

Jedná se o recept na domácí švýcarskou polévku, která je poměrně sytá a tak ji můžeme servírovat i jako hlavní chod.


3.568x
60 min

Ingredience

1 lžíceocet
2.5 lvoda
3 lžícekysaná smetana
1 lžícehladká mouka
2 ksstroužek česneku
30 dkgkořenová zelenina
1 ksvepřové srdce
0.5 kgvepřové maso
1 ksvepřová oháňka

podle chuti

sůl
bobkový list
nové koření
celý černý pepř

příloha

vařený brambor

Postup přípravy

Maso , srdce a oháňku posekáme na stejné kousky, přidáme bokový list, nové koření, celý pepř a sůl. Vaříme v dostatečném množství vody do poloměkka. Potom přidáme očištěnou a nakrájenou kořenovou zeleninu (cerel, mrkev, petržel) a oloupaný česnek. Když je vše dostatečně měkké, vlijeme zátřepku, kterou připravíme ze smetany a mouky , řádně promícháme a dovaříme. Okyselíme octem, můžeme přisolit. Na polévkový talíř dáme brambor vařený na loupačku a přelijeme vepřovou polévkou, ozdobíme krájenou petrželkou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřová polévka s bramborem na švýcarský způsob

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena