Broskve rozpůlíme a vypeckujeme. Víno převaříme s cukrem a 3 - 4 minuty, v něm povaříme broskve, které po vyjmutí z nálevu necháme vychladnout. Vykostěné maso vcelku pečeme asi 20 minut v pekáči a poléváme ho šťávou z broskví. Pak maso necháme vychladnout.
Listové těsto rozpůlíme. Jednu polovinu rozválíme, doprostřed plátu dáme okapané broskve, na ně položíme osolené a opepřené maso zabalíme. Rozválíme druhou polovinu těsta a obalíme maso druhou vrstvou. Okraje potíráme bílkem. Uložíme na plech vypláchnutý vodou a necháme v chladu stát asi 15 minut. Pak vepřovou pečeni propícháme, potřeme žloutkem s vodou a dáme péct prvních 10 minut na vysokou teplotu, pak teplotu snížíme a dopečeme asi 20 minut. Před podáváním necháme vepřovou pečeni v listovém těstě chvilku stát ve vypnuté troubě.
Vepřovou pečeni v listovém těsta nakrájíme a můžeme podávat. Podáváme se švestkovou nebo angreštovou omáčkou.