Vaření.czReceptyVepřová pečeně na zázvoru

Vepřová pečeně na zázvoru

Voňavá pečínka se zázvorovou šťávou.


3.01116x
60 min

Ingredience

olej
1 kscibule
600 gvepřová krkovice

podle chuti

sůl
kmín
mletý zázvor

Postup přípravy

Maso otřeme vlhkou utěrkou, posypeme kmínem a zázvorem. Na rozehřátém oleji zpěníme nakrájenou cibulku, maso na ní rychle opečeme ze všech stran. Pečeni podlijeme vodou a ve středně horké troubě pečeme doměkka. Během pečení přeléváme vepřovou pečeni na zázvoru šťávou a podléváme vodou. Přírodní šťávu dochutíme solí, maso naporcujeme. Vepřovou pečeni na zázvoru podáváme s houskovými nebo bramborovými knedlíky.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřová pečeně na zázvoru

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena