Vepřová pečínka s chutí tymiánu a sladkokyselou cibulkovou omáčkou.
3 lžíce | olej |
1 kg | vepřová pečeně s kostí |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
2 větvičky | čerstvý tymián |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
vývar | |
citronová šťáva | |
sádlo vepřové | |
omáčka | |
2 lžíce | máslo |
1 lžíce | med |
5 lžic | bílé suché víno |
3 svazečky | jarní cibulka s natí |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena