Vepřová panenka s žampionovou přílohou

Medailonky vepřové panenky se zeleninovo.žampionovou přílohou. Pikantní oběd či večeře.


4.914x
45 min
3×

Postup přípravy

Plátky vepřové panenky naklepeme, osolíme, opepříme a z obou stran potřeme pálivější hořčicí. Panenku orestujeme na oleji doměkka.

Cibuli oloupeme a nasekáme na kostičky. Dáme ji osmahnout na rozpálenou pánev, až zesklovatí, přidáme hrášek, kukuřici a scezené žampiony. Podlijeme troškou vody, podusíme a dochutíme sójovou omáčkou, ďábelským kořením, třeba lžící kečupu a pro ostrost přidáme čerstvě nastrouhaný křen nebo trochu křeníku.

Plátky vepřové panenky podáváme s žampionovou přílohou. Přidáme hranolky, krokety nebo opékačky a servírujeme.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřová panenka s žampionovou přílohou

Zpět na recept