Vepřová panenka na paprice

Jednoduchý recept - maso na zelenině. Přitom si každý pochutná!


4.19x
30 min
1×

Postup přípravy

Vepřovou panenku očistíme a nakrájíme na medailonky. Papriky zbavíme jádřince a rozkrájíme na proužky.

Na pánvi rozehřejeme olivový olej a maso zprudka osmahneme doměkka. Osolíme a opepříme. Až je zlatavé, vyjmeme ho a uchováme v teple. Na výpeku osmahneme papriku a promícháme. Když paprika trochu změkne, zakápneme sójovou omáčkou a odstavíme.

Papriku rozdělíme na 2 talíře, poklademe vepřové medailonky a podáváme se studenými omáčkami. Kdo chce, přidá klasickou přílohu jako vařené nebo smažené brambory. Ale vzhledem k množství masa a zeleniny na 2 porce není třeba brambory přidávat, to jen pro větší jedlíky.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřová panenka na paprice

Zpět na recept