Vaření.czReceptyVepřová panenka na hříbkách

Vepřová panenka na hříbkách

Rychlý a chutný recept z vepřového.


4.519x
20 min

Ingredience

1 špetkasůl
1 šálekhříbky
1 kelímeksmetana ke šlehání
2 porcevepřová panenka
1 špetkamletý barevný pepř

podle chuti

citronová šťáva

Postup přípravy

Panenku nakrájíme na kolečka, naklepeme, osolíme a opepříme. Osmahneme na oleji. Hříbky očistíme, nakrájíme a osmahneme na másle. Přilijeme smetanu ke šlehání a necháme povařit. Dochutíme solí a citronovou šťávou. Na chvíli přidáme do omáčky maso, aby se prohřálo a natáhlo chuť hub. Vepřovou panenku na hříbkách podáváme s rýží.
user-icon

autor katynais


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřová panenka na hříbkách

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena