Vepřová panenka na cibuli s omáčkou

Jednoduše připravená vepřová panenka s výbornou smetanovo-sýrovou omáčkou.


4.6101x
25 min
25×

Postup přípravy

Panenku lehce naklepeme, osolíme, opepříme a rychle zprudka opečeme. Panenku vyndáme stranou.

Do omastku dáme na kolečka nakrájenou cibuli - čím více, tím lépe. Na opečenou cibuli vrátíme maso, lehce podusíme, zalijeme smetanou, zahustíme strouhaným sýrem a nakonec okořeníme bazalkou. Bazalku použijeme nejlépe čerstvou, možno i sušenou.

Vepřovou panenku servírujeme s těstovinami nebo bramborovými noky.
user-icon

autor owletka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřová panenka na cibuli s omáčkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká