Vaření.czReceptyVepřová panenka na cibuli s omáčkou

Vepřová panenka na cibuli s omáčkou

Jednoduše připravená vepřová panenka s výbornou smetanovo-sýrovou omáčkou.


4.6101x
25 min
25×

Ingredience

olej
sůl
30 dkgcibule
10 lístkůbazalka
10 dkgstrouhaný parmazán
100 dkgvepřová panenka
mletý černý pepř
0.5 lsmetana na vaření

Postup přípravy

Panenku lehce naklepeme, osolíme, opepříme a rychle zprudka opečeme. Panenku vyndáme stranou. Do omastku dáme na kolečka nakrájenou cibuli - čím více, tím lépe. Na opečenou cibuli vrátíme maso, lehce podusíme, zalijeme smetanou, zahustíme strouhaným sýrem a nakonec okořeníme bazalkou. Bazalku použijeme nejlépe čerstvou, možno i sušenou. Vepřovou panenku servírujeme s těstovinami nebo bramborovými noky.
user-icon

autor owletka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřová panenka na cibuli s omáčkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena