Vaření.czReceptyVepřová kýta v hořčičné omáčce

Vepřová kýta v hořčičné omáčce

Vynikající oběd pro 4 hladové krky.


4.232x
25 min
5×

Postup přípravy

Vepřovou kýtu podle potřeby očistíme a nakrájíme ji na plátky. Ty na okrajích lehce nařízneme. Plátky okořeníme vegetou, pepřem a lehce osolíme. Rozpálíme pánev. Vlijeme olej, necháme jen prohřát a vložíme plátky masa, které zprudka opečeme z obou stran. Maso podlijeme vroucí vodou a dusíme doměkka. Zatím rozmícháme hořčici ve smetaně. Když je maso téměř měkké, přelijeme jej smetanou a vše spolu ještě chvilku dusíme na mírném ohni. Vepřovou kýtu v hořčičné omáčce podáváme ihned. Vhodnou přílohou jsou hranolky nebo rýže.
user-icon

autor runni

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřová kýta v hořčičné omáčce

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Slovenská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena