Vepřová kýta v hořčičné omáčce

Vynikající oběd pro 4 hladové krky.


4.232x
25 min
5×

Postup přípravy

Vepřovou kýtu podle potřeby očistíme a nakrájíme ji na plátky. Ty na okrajích lehce nařízneme. Plátky okořeníme vegetou, pepřem a lehce osolíme.

Rozpálíme pánev. Vlijeme olej, necháme jen prohřát a vložíme plátky masa, které zprudka opečeme z obou stran. Maso podlijeme vroucí vodou a dusíme doměkka.

Zatím rozmícháme hořčici ve smetaně. Když je maso téměř měkké, přelijeme jej smetanou a vše spolu ještě chvilku dusíme na mírném ohni.

Vepřovou kýtu v hořčičné omáčce podáváme ihned. Vhodnou přílohou jsou hranolky nebo rýže.
user-icon

autor runni


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřová kýta v hořčičné omáčce

Zpět na recept