Vaření.czReceptyVepřová kýta s broskví v košilce

Vepřová kýta s broskví v košilce

Chutná šťavnatá pochoutka ideální pro slavnostní příležitost.


3.3126x
20 min
1×

Postup přípravy

Z kýty nakrájíme stejnoměrné plátky, které dobře rozklepeme. Plátky osolíme a opepříme. Na rozpálené pánvi si rozehřejeme sádlo a plátky zprudka z jedné strany orestujeme. Když je první strana hotová, maso obrátíme, poklademe broskvemi, zakryjeme nářezem a nakonec plátky sýra. Přikryjeme pokličkou a necháme zapéct. Podáváme s hranolky nebo opečeným bramborem.
user-icon

autor admin_hela

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřová kýta s broskví v košilce

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena