Vepřová kýta rytíře Fryduše

Nestíháte? Rychlý oběd je tady a jo mňamka.


3.283x
30 min
3×

Postup přípravy

Plátky masa podle potřeby očistíme, okraje jemně nařízneme (aby se maso nekroutilo) a lehce naklepeme.

Česnek oloupeme a prolisujeme. Smícháme jej se všemi přísadami na marinádu. Vše opravdu důkladně promícháme. Podle potřeby můžeme zalít trochou olivového oleje.

Připravené plátky masa v marinádě důkladně obalíme a naskládáme do nádoby, kterou můžeme řádně uzavřít. Nádobu s masem uložíme do lednice nejlépe přes noc.

Druhý den si rozpálíme pánev, přilijeme trochu oleje a maso zprudka orestujeme. Podle tloušťky masa je restujeme asi 2 - 3 minutky z každé strany.

Podáváme se zeleninovým salátem a přílohou podle fantazie.
user-icon

autor Malina


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřová kýta rytíře Fryduše

Zpět na recept