Vepřové řízky s rýží nebo těstovinami.
sůl | |
1 dl | mléko |
1 lžička | hořčice |
olej na smažení | |
4 ks | vepřové řízky |
1 lžička | nadrobno nasekaná petrželová nať |
černý pepř mletý |
Z vepřové kýty uděláme řízky a ty dobře naklepeme. Z prudka orestujeme po obou stranách na rozpáleném oleji. Podom podlijeme a dusíme doměkka s petrželkou, hořčicí, mlékem, solí a pepřem.
Podáváme s dušenou rýží nebo těstovinami a salátem.
autor Vilienka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.