Vepřová krkovička na grilu

Grilovaná krkovička s pečivem a pivem.


3.222x
90 min

Postup přípravy

Vepřovou krkovici omyjeme. Plátky krkovičky potřeme kořením kmínu, soli, chilli, pepřem, oloupaným a strouhaným česnekem. Pokapeme sójovou omáčkou a hořčicí. Zalijeme olejem a do druhého dne necháme v chladu uležet.

Plátky krkovičky klademe na gril a pečeme dozlatova asi 25 - 30 minut.
Jakmile je strana krkovičky dozlatova opečená, otáčíme a pečeme druhou stranu asi dalších 25 - 30 minut.

Grilovanou krkovičku podáváme s pečivem a zapíjíme pivem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřová krkovička na grilu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká